Norvégia

A nap újdonsága, hogy István készül Oszlóba miután ma egy Skype interjú következtében azt mondták, hogy érdekes figurának találják, pont egy ilyen pacák kellene nekik, úgyhogy küldik hamarosan a repjegyet jövő hétre. Egy jó nagy cég keres éppen ennyire kvalifikált embert Norvégiába főleg irodai munkára. Igen, ezt mindenki tudja, hogy mit jelent, csak kimondani nincs mersze senkinek. Nem igaz, hogy nem örülök az új kihívásnak, de már éppen befészkeltük magunkat itthon, és zajlanak a dolgok, elindultak a folyamatok és azt leszámítva, hogy sokat vagyunk nem együtt (hát ez az…), minden jól megy. Közben pedig sokszor jut eszembe a tavalyi nyár Szegeden és mindig a boldogság és a nosztalgia kerít hatalmába ilyenkor. Annyira jó volt együtt minden este, minden hétvégén… Akarom!

Az álmodozásnak, ha el is kezdtem, ezen a ponton véget vetek, még nem volt az interjún, még nem kapott ajánlatot és még nem törjük azon a fejünket, hogy elfogadjuk-e vagy sem. Tény, hogy Istvánnak ez ismét előrelépés lenne, nagy karrierlöket és perspektíva. Én pedig mindig is meg akartam tanulni norvégul (NOT!). Az egésszel az a bajom, hogy pár hete nekifogtam Karin Fossum regényeket olvasni, és most kissé kiráz a hideg már az ország neve hallatán is. Tévedés! Nagy-nagy tévedés! Persze a másik opció Anglia lett volna, és ha Agatha Christie-re gondolok, akkor még mindig jól állunk… Visszatérek majd a fejleményekre.

A héten mind ilyen esős időjárás várható és eszembe jutott ez a The Weather Channel reklám, melyen mindig jót szórakozom. Nagyon tetszik az ötlet! Bárcsak a buszok érkeznének olyan szép rendszerben nálunk, mint ott az eső. Azt mondták a rádióban, hogy a szomorú időjárást úgy kellene vidámabbá tenni, hogy mindenki vicces színű esernyővel indul útnak. Ha jól meggondolom, nekünk otthon csak fekete kiadás van, vagy öt darab (miért is???) és talán még megvan az a szombathelyi szürke (emlékszel, Réka? (: ). Kész: szeretnék egy narancssárga mosolygós mulatságos esőernyőt!

És mivel a videó valójában egy okostelefonra való aplikációt reklámoz, megragadom az alkalmat, és arra buzdítalak, hogy amennyiben találkozol hasonló reklám- vagy bemutató-filmecskékkel, akkor küldd el nekem őket, mert ebben a témában brainstormingolok épp. Köszi!

Newsflash: Nem Oszló, hanem Stavanger. Fő az informáltság. Stavanger egy elvileg Vásárhely-nagyságú halásztelepülés, mely több szigetből áll. Jelenleg az olajipar virít a környéken, több nagy vállalat is képviseletet nyitott itt. Biztos jobb hely, mint amilyennek elsőre tűnik. Biztos. Biztos. Amúgy sem gondolok rá. Nope.

Hírdetés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.