Tuti karácsonyi ajándékok hat és fél éves lányoknak

Pocok idén megkapott mindent, amire vágyott. Az angyal-listán három dolog szerepelt és ezeket kis fantáziával sikerült részint módosított formában teljesíteni. A legjobban nyilván azoknak az ajándékoknak örült, amelyeket mi szülők magunktól sosem vettünk volna meg neki, de mivel ez volt a szíve vágya, hát igyekeztünk a kedvében járni. Ilyenkor szembesülök azzal, hogy bár a lányunk a mostani trendekhez képest legalább tíz évvel korábban született, tehát mi fiatal szülőknek számítunk, mégis létezik köztünk az a bizonyos sokat emlegetett generációs különbség.

Hiába gondoljuk úgy az apjával, hogy a Monster High nem csak szerényen ronda hanem világvége szörnyen nagyon ronda, megígértük, hogy amikor hat éves lesz, majd kaphat egy ilyen babát. Lagoonát el is hozta az angyal, ez egy csúnyán sminkelt, vézna kék bőrű baba, akinek a háziállata egy kistáskaszerű mobil-akváriumban tartott píranya. Nyilván most majd sorra következnek a Laguna társai, lehetnek vagy heten-nyolcan. A rajzfilmet még sosem látta, szerintem az végképp nem neki való, szóval itt a bizonyíték arra, hogy a hülyeség nem csak vizuálisan, hanem szájhagyomány útján is terjed.

Megkapta még a rocksztár Barbiet, erről is régen sóhajtozik. Egy csavarintással cserélhető a szoknyája hosszúból rövidre, így lesz hercegnőből énekesnő a baba. Amúgy ülni például nem tud, átöltöztetni hagyományos módon nem lehet és azt énekeli gombnyomásra (vagyis karcsavarásra), hogy “Nem kell a jáááárt úúúúhúúúút, szárnyaljunk szabadon!”.

Lego nélkül már régen nincsen semmilyen ajándékozós ünnep. A nagy vágy most a Livi színpad volt, ez egy új széria legnagyobb darabja. Igaz, hogy 7+-os besorolású, de Pocok minden rutinja ellenére tényleg nem is tudta magában összerakni. Van benne egy zseniális beépített forgató rendszer, aminek az összeszereléséhez kábé mérnöktanhallgató kellene legyen az ember. Vége lett a Reszkessetek betörőknek mire valahogy meglettem a felével. Persze azóta is nagy nótázás folyik a színpadról, szóval maximális sikere van.

Kapott még Én kicsi pónimos gyerek sminkelőt, mikulásos puzzlet, pizzakészítő szettet gyerek-köténnyel és szakácssapkával, Jégvarázs ágyneműt és naptárt, csodaszép könyveket és Scrabble Juniort, aminek köszönhetően két nap alatt megtanulta a kisábécét, pedig a suliban még nem tartanak ott. Semmi olyan nincs, ami ne aratott volna sikert. Hasonló korú lányok esetén tehát ilyesmiben érdemes majd jövőben gondolkodnia az angyalnak.

u.i. A lista nem teljes és nem véges. Kommentben bátran fűzd hozzá a nálatok bevált ötleteket! 🙂

Hírdetés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.