Szükséged lesz egy kiló durva sóra, ezt egyengesd el egy nagyobb tepsi alján. Végy annyi csirkecombot, hogy mindenki lakjon jól, enyhén sózd, borsozd, fokhagymázd, pácold, ha akarod és szeretitek. Helyezd a combokat a sóra, és 200 fokra előmelegített lerben süsd egy órát úgy, hogy félidőben megfordítod őket. A végén lehet kicsit grillfunkciózni a tetejüket a piros, ropogósság végett. Nagyon finomra sült így az ebédünk (rozmaringos krumplival, párolt zöldséggel, fokhagymaszósszal zseniális). Mivel úgy döntöttem, hogy ezentúl ezzel a módszerrel kiváltom a sütőtasakot, gondoltam megosztom veled a zseniális találmányomat. A receptet amúgy István lelte és ő is szorgalmazta az elkészítését, de abszolút bevált. S kiderült, hogy egy kiló só olcsóbb, mint egy sütőtasak. Na ez is vicces.