Jármű hangon megszólaló Melissa&Doug puzzle

Karácsonyra kapta Kisti ezt a puzzle-t. Remek ajándéknak tűnt, mikor kicsomagolta. Fából készült, tehát szép és strapabíró, nagy formás, tehát előbb-utóbb ügyesen ki fogja tudni rakni, járműves, tehát maximálisan fiús. De a legjobb tulajdonsága, hogy ha bele találtatod a helyére a darabot, akkor elkezdi kiadni annak a járműnek a hangját, így interaktív is.jarmu-fa-zene-puzzleIlyen fajta puzzle-unk még nem volt.

Lelkesedésünk azonban hamar bosszúságba fordult. Kb. egy hét múlva kikerült belőle az elem és azóta sem tettük bele vissza. A működési mechanizmusa ugyanis úgy néz ki, hogy az egyes darabok alatt fény-érzékelő lappang, mely akkor szólaltatja meg a hangot, amikor sötétet lát. Egyszerű és nagyszerű.

Kivéve ha nem kerül vissza az összes darab a helyére és a gyerekszobára leszáll az éj leple. Mert ilyenkor ugyanúgy sötét van. És a szenzor végzi a dolgát. Folyamatosan, újra és újra. Látszólag random módon. Így a nehezen elaltatott kisfiúnk rendszeresen hajó és helikopter morajra ébredt, este 11-kor. Azóta is játszunk vele, de az inyu-inyu-t már mi visítjuk. Amikor akarjuk. Nem amikor az életre kelt puzzle-unk jónak látja!

U.i. Ha mégis megvennéd valakinek, akkor itt megrendelheted, és ingyen házhoz szállítják.

Hírdetés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.