Kényszermegoldás Covid idején

Bármennyire is hihetetlen, éveken át hiába kívánkoztunk a budapesti karácsonyi vásárra. December folyamán sosem volt ugyanis aktuális az utazás. Olyankor az ember próbál a dolgai végére jutni a szabadság előtt, az elintéznivaló hosszú listákon tekereg, iskolaidő van még és nem utolsó sorban István ritkán volt itthon ezekben a hetekben.

Akkor változott a helyzetünk, amikor a testvéremék Budapestre költöztek s eljött az az év, amikor nem tudtak hazajönni az ünnepekre, így eldöntöttük, hogy meglátogatjuk őket inkább mi egy decemberi hétvégén. Az időt remekül kihasználtuk persze arra, hogy bebarangoljunk közösen minden vásárt, s csak ámultunk és bámultunk, hiszen minden elképzelésünket felülmúlta varázslatosságban és csodálatos kézműves-kínálatban a standok sokasága. A gyerekek mai napig emlegetik a fehér-forró csokit s s az ott szerzett kincsek mai napig használatban vannak.

A covid kapcsán idén az volt az egyik legnagyobb hír, hogy az budapesti karácsonyi vásár is elmarad. Pozitív dolog viszont, hogy mint oly sok más, a vásár is felkerült az online térbe. A budapestikaracsony.hu weboldalon egy helyen megtalálhatja a hűséges, visszatérő közönség a mindenkori kedvenceket.

Nálatok megtartják idén valamilyen módon a karácsonyi vásárt?

Hírdetés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.