Angyalkaraván

Említettem, hogy egy karácsonyi vásárt még mindenképpen meg szeretnék mutatni neked főleg azért, mert nagyon közel álla szívemhez a koncepció, a helyszín s csodálatosak a szervezők is, hogy megálmodták és meg is alkották ennek a valódi angyal-karavánnak a gondolatát. Sőt, idén ennél is tovább mentek, a zsenge korú, tavaly indult rendezvényt volt erejük és tudásuk az online térbe áthelyezni azért, hogy idén is biztosítani tudják a lehetőséget, hogy a kiváló minőségű kézműves termékek könnyen eljuthassanak a vevőkhöz. Ez ugyanúgy visszafele is igaz persze, hiszen az ajándékra vadászóknak is óriási segítség, hogy online ötleteket tudnak meríteni s meg is tudják rendelni az igazán egyedi, sokszor személyre szabott ajándékot a szeretteiknek. Az Angyalkaraván eget-földet megmozgatott idén, hogy az interneten látható és észrevehető legyen, az élő Facebook-os közvetítéseket örömmel követtem én is, nagyon ötletesek voltak és folyamatosan zajlanak.

Talán még nem késő! Kukkantsd meg az oldalukat, www.angelcaravan.ro, az angyal elhozhatja még a fa alá, ha valami megtetszett. Érdemes a szolgáltatási fül alatt is böngészni, nem csak tárgyakat, de élményeket, sőt utazást is lehet találni a kínálatban. Ha pedig nem ajándékot keresel, hanem valami igazán finom majszolnivalót az ünnepre vagy attól függetlenül, akkor is érdemes szétnézned.

A Zero Waste sarok szerintem külön említést érdemel, hiszen a célközönsége túlmutat az ünnepi ajándékokat keresgélőkön. Ha eddig azt hitted, hogy ezer oldalról s Facebook csoportról tudod csak irtó macerás módon beszerezni az ilyen fajta, gondosabb életmódra buzdító termékeket, most megtalálhatod a legjavát mind egy helyen. Ez a vajtartó például szerintem zseniális találmány. Alig várom, hogy legyen nekem is egy. (Zárójelben említem ezen a ponton a frissen indult, szintén Marosvásárhely-központú Mikango oldalt arra az esetre, ha még nagyobb választékát keresnéd a zero waste, de nem feltétlenül kézműves termékeknek.)

Gratulálok az ötletgazdáknak és sok-sok sikeres jövőbeli vásárt kívánok mindenkinek, aki csatlakozott ehhez a csodálatos kezdeményezéshez!

Hírdetés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.